Echipa

Să ne cunoaştem

Suntem o echipă plină de entuziasm, dinamică, creativă, dornică să descopere frumuseţea din simplitatea lucrurilor, unicitatea oamenilor şi magia pe care o creează.
Autocunoaşterea şi dezvoltarea personală, înţelegerea şi prelucrarea emoţilor şi experienţelor, echilibrul şi accesarea resurselor interioare, rezolvarea blocajelor, îmbunătăţirea competenţelor, valorificarea potenţialului personal şi a creativităţii, sunt aspecte pe care  le-am aprofundat pentru a le transmite mai departe.

Anca Cojoacă

Consilier dezvoltare personală
Bejan Ximena

Ximena Bejan

Psiholog
Antonia Domokos

Preşedinte

Suntem un izvor nesecat de magie şi resurse, iar împreună putem crea un spaţiu sigur şi suportiv pentru copiii şi tinerii aflaţi în risc de excluziune şi marginalizare, să clădim visuri curajoase, să modelăm valori puternice, să colorăm idei jucăuşe, şi să descoperim comoara ascunsă din fiecare dintre noi.

Care sunt superputerile tale?

Voluntari

Voluntarii sunt acei oameni care prin energia lor vibrantă, resursele şi super puterile lor, construiesc puţin câte puţin o punte către un viitor mai blând, mai primitor şi mai sigur. Sunt oameni care dăruiesc cu inima deschisă  o parte din ceea ce sunt, comunităţii şi misiunii în care cred.

Venim în sprijinul beneficiarilor noştri (copii şi tineri din grupuri vulnerabile: proveniţi din sistemul de protecţie specială, aflaţi în risc de abandon sau excluziune socială, cu cerinţe educaţionale speciale sau cu tulburări de neurodezvoltare) prin a le forma abilităţi şi deprinderi care să le faciliteze tranziţia către o viaţă independentă.

Căutăm voluntari care să susţină sau să completeze procesul de învăţare, adaptare şi dezvoltare aromioasă a copiilor,  prin activităţi interactive: engleză, franceză, desen, sport, art terapie, dans, muzică, optimism sau orice altă super putere ai tu.

Donează o oră sau mai multe din timpul tău!

Hai şi tu în echipa noastră!