Cine suntem?

Suntem oameni care îşi doresc să amprenteze comunitatea prin energia binelui şi abilitatea de a împărtăşi o parte din ceea ce suntem. O echipa mică dar în creştere, formată din specialişti în psihoterapie şi consiliere care alături de tine şi alţi membri ai comunităţii noastre, modelăm şi dezvoltăm resurse pentru o lume în care să creştem şi să evoluăm împreună, prin empatie, respect şi egalitate de şanse.

Pe cine poţi să ajuţi prin donaţia ta?

Sprijinul financiar acordat de tine este direcționat exclusiv către dotarea centrului cu materiale psihoeducaţionale şi continuarea programelor destinate beneficiarilor noştri, activităţi de psihoterapie, suport şi consiliere, dezvoltare abilităţi şi deprinderi de viaţă independentă pentru copii şi tineri din grupuri vulnerabile, cu cerinţe educaţionale speciale, aflaţi în risc de abandon şcolar, marginalizare şi excluziune socială, proveniţi din sistemul de protecţie specială, și pentru susținerea campaniilor de informare ce urmăresc creșterea gradului de atenție față de sănătatea mintală şi a interesului pentru promovarea acestui concept.

Doneaza site Asociatia Academia de Bine

Cum poţi dona?

Persoane juridice
Poți redirectiona 20% din impozitul pe profit anual.

Persoane fizice
Poţi redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit anual completând formularul 230.

Poţi susţine activitatea noastră prin sponsorizare sau donaţie.
Asociaţia Academia de Bine
IBAN RO79BRDE080SV94737280800